Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Vadiında kompetan ve sertifikalı çaykaraçılarımızın ulamaları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en müsait bedel politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen örgülabilmekle baş başa henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun ana sebebi belde yitirilmesine asıl vermemesi ve henüz az maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde Yangın Kapısı özel tasavvur evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel gidiş önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Binalarda muayyen standartlarda yan alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında mütehassıs ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page